Σαλοτεχνική

Σαλοτεχνική – Υπηρεσίες

Η Σαλοτεχνική διαθέτει ένα πανελλαδικό δίκτυο εξυπηρέτησης το οποίο απευθύνεται τόσο σε ιδιώτες όσο και σε επαγγελματίες. Έτσι, ο κύκλος εργασιών μας περιλαμβάνει κατοικίες αλλά και επαγγελματικούς χώρους, όπως μεγάλες ξενοδοχειακές εγκαταστάσεις, μικρότερα οικογενειακού τύπου ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, ιατρεία, κομμωτήρια κτλ. σε όλη την Ελλάδα.

allagi-tapetsarias

Πιο συγκεκριμένα οι υπηρεσίες μας περιλαμβάνουν:

 

  1. 1Ειδικές κατασκευές σε σαλόνια, καναπέδες, πολυθρόνες, ντυμένες καρέκλες, ντυμένα κρεβάτια με ύφασμα, δέρμα, τεχνόδερμα. Η Σαλοτεχνική αναλαμβάνει τη μελέτη, το σχεδιασμό και την τελική κατασκευή οποιουδήποτε ντυμένου επίπλου ανταποκρινόμενοι στις ιδιαίτερες ανάγκες και επιθυμίες του πελάτη. Από έναν καναπέ συγκεκριμένων διαστάσεων για μια κατοικία μέχρι έναν καναπέ με κρυφούς μηχανισμούς για ένα ξενοδοχείο, η εταιρία μας ανταποκρίνεται με τον πιο επιμελή και επαγγελματικό τρόπο.
  2. 2Ταπετσαρίες επίπλων. Ανανεώστε τα έπιπλα του επαγγελματικού ή οικιακού σας χώρου αλλάζοντας τις ταπετσαρίες τους, είτε αυτό πρόκειται για ύφασμα, δέρμα ή τεχνόδερμα­. Κάθε έπιπλο καλυπτόμενο από ύφασμα, του οποίου η εσωτερική δομή δεν έχει υποστεί φθορά, δύναται να ανανεωθεί από την Σαλοτεχνική αλλάζοντας και μόνο το υλικό επένδυσής του.
  3. 3Ανακατασκευή επίπλων. Αναλαμβάνουμε την αντικατάσταση των υλικών της εσωτερικής υποδομής των επίπλων σας, καναπές, πολυθρόνα, ντυμένο κρεβάτι, σκαμπό κτλ. με τρόπο που μόνο η Σαλοτεχνική μπορεί να παρέχει.

Σαλοτεχνική για Επαγγελματίες

Μην χάνετε χρόνο καλέστε μας  στην Σαλοτεχνική για να προγραμματίσουμε ένα ραντεβού μαζί σας ώστε να μελετήσουμε τις ανάγκες σας και να σας υποβάλουμε την πρόταση μας.

Καλέστε μας τώρα

Pin It on Pinterest

Shares
Share This